Bortglömt

Sommaren kom o för första gången på många år kom stickningen i skuggan. Distansarbete, semester, terassbygge o. dyl. tog upp mitt liv. Inte mycket bättre nu heller då jag återupptagit mitt motionsintresse i skog och mark men har fått något klart ivf. Och hittat några projekt jag glömt visa tidigare.

Vi kan börja med mammas födelsedagspresent jag överräckte idag på hennes 65-års dag.

Ett linne stickat i Novitas mönster och deras bomullsgarn samt 2 matchande disktrasor av resterna. Kommer aldrig mer sticka i bomull. Stampigt och tungt och fick trots provlapp ingen pli på stickfastheten!
Denna glömde jag från mitt förra inlägg. Första gången jag stickat nåt uppifrån ner. Fantastiskt roligt och enkelt. Vet dock inte vad jag ska göra med plagget ifråga då det definitivt inte är mina färger plus att det förstorar vissa av mina kroppsdelar ännu mer.
Den här sjalen stickade jag i Nordlys. Härligt garn som tyvärr inte gjorde sig helt bra i denna modell.
Sen något jag verkligen är nöjd med. Min och systersonens tröjor stickade i mjukaste, skönaste Drops Air. Helt galen i garnet!!

För tillfället har jag en Islandströja på gång i Alafosslopi och i planerna är att göra en till i Drops Air. Får se om jag hinner i år mer… Tror jag får lägga alla stickade julklappar i glömska i år. Mycket på gång – väldigt lite uträttat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s