Undantagstider

Ja det är ju det. Vet inte om det påverkat min stickning positivt eller negativt än. Lagret minskar för att igen öka. Livet går upp och det går ner.

Efter en dag utan att ha stickat en enda maska känner jag dock att det är inte bra. Jag hinner tänka för mycket. Personliga saker, arbetsrelaterade saker. Sånt som inte får mig att må bra.

Så när detta inlägg är klart ska jag ta mig en funderare på att riva upp eller inte min nya tröja. Har inte kommit långt men där är några små fel och tror också den blir för stor. När man inga axlar har…

Dessa stickade jag i lite restgarner till äldsta dotterns svärmor. Hon tar så bra hand om min dotter ❤️ och hon blir så glad av sockor!!

Ett par rejält fula restgarnssockor åt mig själv. Väldigt sköna dock i gummistövlarna.
Inspirerad av Garnhärvan så köpte jag detta mönster, Joyful, och svepte ihop åter igen en sjal till mitt aldrig sinande förråd… Garnet inköpt också i Garnhärvan! Med lite impulsköp och gott sällskap ❤️❤️
Tröja åt mig själv i Kotikulta, Novitas mönster. Första någonsin uppifrån ner och jösses vad roligt! Inga sömmar att sy!!
Fotbollskoftan från boken Älskade kofta. Denna var ”hybernating” närapå ett år bakom soffan tills jag bestämde att inget annat stickas innan den är klar!!
Den är stickad i minsta storleken med tunnare garn och mindre stickor. Som ni kanske minns från mellandotterns fotbollskofta ska den ha dragked och krage. Det fick jag nu lämna bort. Så nu har jag en krage i min stickkorg som jag säkert får elda upp 🤣. Fröken yngst har många starka åsikter!
Sockor åt fröken yngst i Austermann Step. Bästa sockgarnet som finns!
Systersonen behövde ett par till. Lite problem med att få garnet att räcka till men dom fick duga. Han växer ändå ut dem i ett nafs!!
Fröken äldst överraska med att önska rosa sockor!!! Men dom är nog säkert svarta redan. Hon är ingen prinsessa precis 🤩
Några disktrasor har jag fått ihop. Vår unghund gillar dem som mellanmål 🤔
Restgarnssockor.
Korta sockor i Regia Tweed till grannflickan.

Hoppas jag kom ihåg allt nu! Återkommer nångång igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s