Jul mellandagarna konstiga dagar semesterdagar…

Och alla dagar har innehållit stickning av något slag. Färdigställa projekt. Hitta färdiga (ofästa naturligtvis), planera nya projekt osv. Reda upp garnlagret och tillbehören.

Och gå med i en finsk garndietgrupp på Facebook! Hur smart var det?? I synnerhet som Novita släpper nya garn och färger IDAG!

Men nu är mitt lager vägt. Minns inte exakt vad det var men något på 7kg…. Och är man på diet ska man ju ha ett mål. Om man räknar kallt så får jag ner lagret på 0 om jag stickar 140 gram i veckan. Men det fungerar ju inte. Något kommer att ta slut på hälft och kanske rätt färg saknas till något annat?

Ivf har jag varit JÄTTEDUKTIG och trots 2 dagar i olika butiker med även garn har jag inte köpt ett enda nystan!!! (7 bröder har ett som heter apelsin jag bara MÅSTE ha men tänkte jag måste minska lagret med minst den mängd, helst det dubbla, innan det får åka hem med mig)!

Nu är ju dieten inte en ekonomisk grej. Nej. Det är ingen vansinnigt dyr hobby om man inte bara kör med handfärgade kvalitetsgarn. Jag har även sådana men det är just de som blir liggande för de måste ju bli något FANTASTISKT för det var ju så DYRT! Nej dieten handlar om utrymme och sjäkvbehärskning. Man behöver verkligen inte allt man vill ha!!

Det man däremot behöver för att minska sitt garnlager är MÖNSTER. Därför 2 tidningar idag. Fina men rätt krävande mönster! Tror de får vänta och mogna tills ropen på MAMMAAA varannan minut minskar.

Och sist men inte minst lite bilder då….

De nya tidningarna.

Julkalendersockor 2018.

Vantar som blev på tok för små…

Rosiga sockor till liten tjej.

Mössa o disktrasa jag snubbla över i en korg…

Och hemortssockorna. Stickandet var inget. Men ack att få ihop ett eget mönster… Första och sista gången jag gör sånt. Förstår bra pris på mönster nu!

De är på väg i flera färger.

Nu sova. Ny dag med mer stickning imorgon ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s