2017 har börjat i goda tecken 

Det blev 60 par sockor ifjol då! Ett par ni ännu inte fått se men de kommer småningom. 

Banderollerna jag samlade tillsammans med 1€ för varje gav mig en liten garnkassa på 93€ (eller var det 97??). Den håller jag hårt i nu för det är min budget till mitt första efterlängtade besök till Karnaluks i Tallinn. Handarbetares himmelrike sägs det. 18.2 bär det av med 4 andra garntokiga. Stoooor ryggsäck ska jag ha med!!! Har inte planerat något utan tänker köra på inspiration! Ska försöka komma ihåg att ta bilder åt er att titta på.

Året har annars börjat i rimliga mängder av garninköp. Antecknar varje nystan jag köper. Pris, märke/modell, varifrån och till VAD! Det borde väl hålla mig lugn? 5 nystan hittills o bara ett av dem är utan planer! 

Jobbar hårt på att tömma mitt befintliga lager. Bla genom att testa sticka en tröja till min yngsta. Säkert 15 år sen senaste tröja! Den blir i restgarner i Nalle. Vacker blir den inte men vi kallar den prototyp och hon ska använda den i skären! Stickar på rundsticka. Rena himmelriket. Förr stickades ju allt på långa jumperstickor. Det återgår jag nog aldrig till mera!

Imorgon börjar vändagssockorna, samma koncept som på julkalendersockorna ni kunde läsa om i föregående inlägg. Färgerna är grafitgrå, pink och vit. Inte mina färger men tänkte prova med smala mönstret så passar de på någon av döttrarna. Med sikte på den mellersta!

För tillfället har jag ett par trevliga bassockor i vackra blå nyanser på stickorna som byts ut till moccarutor då äldsta fyller 16 år i februari. Sånt gillar vi! Handel med ekorrskinn!

Gick även med i ett evenemang på Facebook. Restgarnssockor. Du får en främmande person att sticka sockor till och 1-15.3 ska du posta dem till denna person och du får egna av en tredje person. Spännande tider! Mina blev klara redan igår men har inte fäst dem än så den bilden får ni vänta på!

Dessa fick min man på lördagen. Tror det blev något hustrupoäng ;). Flere sådana ska det bli i år. Hoppas jag inte blir trött på dem!

Dessa till mig i det ljuvliga Austerman Step. Garnet innehåller aloe vera och jojobaolja. Som sammet för fötterna. 

I höstas skulle jag ju sy en kudde åt min far till farsdagen,  sen till jul… nå med hjälp av Pea blev den klar till hans födelsedag förra veckan. Blev helt kul. Tack o lov andra har symaskin som fungerar! 

Nu blir det troligtvis bloggtystnad tills jag kommer hem från Tallinn men kanske jag har mer att bjuda på då!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s